Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με πολλά μέλη, η κοπή Βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Αταλάντης

Κοπή της Βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Αταλάντης

Παρουσία μεγάλου αριθμού μελών και προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Αταλάντης για το 2023 με την ευλογία και τις ευχές του πατέρα Δημητρίου Βούλγαρη. Τα μέλη του ΚΑΠΗ συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά σε κοπή πίτας, μετά την πανδημία, για να γιορτάσουν το νέο έτος και να τιμήσουν την εκδήλωση.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε λαχειοφόρος χωρίς οικονομικό αντίτιμο στην οποία κληρώθηκαν πολλά και χρήσιμα δώρα για τα παρευρισκόμενα μέλη του ΚΑΠΗ.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Καπουκίνης, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος και κ. Βασίλειος Κυριαζής, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Αθανάσιος Παπαγόρας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Διακοπές ρεύματος σε Καινούργιο, Άγιο Σεραφείμ, Σκάρφεια, Αγία Τριάδα

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *