Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με την ηλικία, έρχεται η σοφία. Με τα ταξίδια έρχεται η κατανόηση

Το Lorem Ipsum είναι απλώς εικονικό κείμενο της βιομηχανίας εκτύπωσης και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum ήταν το τυπικό εικονικό κείμενο της βιομηχανίας από το 1500, όταν ένας άγνωστος εκτυπωτής πήρε μια γαλέρα τύπου και την ανακάτεψε για να φτιάξει ένα βιβλίο με δείγματα τύπων

Το Lorem Ipsum ήταν το τυπικό εικονικό κείμενο της βιομηχανίας από το 1500, όταν ένας άγνωστος εκτυπωτής πήρε μια γαλέρα τύπου και την ανακάτεψε για να φτιάξει ένα βιβλίο με δείγματα τύπων.

Διαδόθηκε στη δεκαετία του 1960 με την κυκλοφορία των φύλλων Letraset που περιείχαν αποσπάσματα Lorem Ipsum και πιο πρόσφατα με το λογισμικό επιτραπέζιων εκδόσεων όπως το Aldus PageMaker, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων του Lorem Ipsum.

Το Lorem Ipsum ήταν του κλάδου
Το παραγόμενο Lorem Ipsum είναι επομένως πάντα
Κάνοντας αυτό την πρώτη αληθινή γεννήτρια

Είναι από καιρό καθιερωμένο γεγονός ότι ο αναγνώστης θα αποσπαστεί από το αναγνώσιμο περιεχόμενο μιας σελίδας όταν κοιτάζει τη διάταξή της. Το νόημα της χρήσης του Lorem Ipsum είναι ότι έχει μια λίγο πολύ κανονική κατανομή γραμμάτων, σε αντίθεση με τη χρήση του «Περιεχόμενο εδώ, περιεχόμενο εδώ», που το κάνει να μοιάζει με ευανάγνωστα αγγλικά.

Χρησιμοποιεί ένα λεξικό με περισσότερες από 200 λατινικές λέξεις, σε συνδυασμό με μια χούφτα δομές μοντέλων προτάσεων, για να δημιουργήσει το Lorem Ipsum που φαίνεται λογικό. Το παραγόμενο Lorem Ipsum είναι επομένως πάντα απαλλαγμένο από επανάληψη, έγχυση χιούμορ ή μη χαρακτηριστικές λέξεις κ.λπ.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές των αποσπασμάτων του Lorem Ipsum διαθέσιμες, αλλά η πλειονότητα έχει υποστεί αλλοιώσεις σε κάποια μορφή, από ένεση χιούμορ ή τυχαιοποιημένες λέξεις που μην φαίνεσαι έστω και λίγο πιστευτός. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα απόσπασμα του Lorem Ipsum, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα ενοχλητικό κρυμμένο στη μέση του κειμένου.

sunshine-way2themes.blogspot.com

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πόσοι συμπολίτες μας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σε μία μέρα

Την Παρασκευή 25/11/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Λαμία Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *