Με τις… συνηθισμένες απουσίες η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Τυπικές και συνηθισμένες διαδικασίες -μπαμ-μπαμ- η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου 2023.

Από τη συνεδρίαση για μία ακόμη φορά έλειπαν τόσο Δήμαρχος όσο και η  αντιπολίτευση.

Επί της ουσίας συζητήθηκαν πολύ γρήγορα,  2 θέματα από τα έξι συνολικά, ενώ τα υπόλοιπα 4 αναβλήθηκαν που αφορούσαν τα πρακτικά  για διαγωνισμούς που κρίθηκαν άγονους.

Γίνεται η ανάγνωση του κάθε θέματος, ψηφίζεται και προχωρούν γρήγορα στο επόμενο… Καμία ερώτηση, καμία διευκρίνηση, καμία επεξήγηση… Όλα τα ξέρουν,  όλα τα συμφωνούν….

Παρακολουθήστε το βίντεο που κατέγραψε ο www.fonografos.net  όπως κάθε φορά που ανελλιπώς  βρίσκεται στις συνεδριάσεις. Απορίας άξιο βέβαια παραμένει αν δεν ήταν εκεί ο www.fonografos.net  με την κάμερα στην συνεδρίαση πως και τι θα γινόταν….

 

Δες επίσης

Πέντε κοινοπραξίες για τη διαχείριση αποβλήτων Χαλκίδας – Λαμίας

Πέρα από τη περιβαλλοντικά φιλική και ολοκληρωμένη διαχείριση επιτυγχάνεται και η ενεργειακή αξιοποίηση των αστικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *