Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας

Νέα συνάντηση του βουλευτή Φθιώτιδας κ. Θέμη Χειμάρα  για δρομολόγηση και  επίλυση ζητημάτων της Φθιώτιδας

«Την επίσπευση της έκδοσης των διαγωνισμών αξιοποίησης των ιαματικών πηγών και υποδομών της Φθιώτιδας», ζήτησε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Δημήτρη Πολίτη, ο Θέμης Χειμάρας.

Στο ΤΑΙΠΕΔ βρέθηκε, για μια ακόμη φορά ο Βουλευτής Φθιώτιδας, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την προετοιμασία των διαγωνιστικών διαδικασιών των ιαματικών πηγών και των εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Χειμάρας:

«Ολοκληρώθηκε ακόμη μια συνάντηση εργασίας, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ.

Έθεσα το ζήτημα της επίσπευσης προκήρυξης διαγωνισμών των Ιαματικών πηγών και των ακινήτων τους, στην Φθιώτιδα και ζήτησα την στενότερη συνεργασία του ταμείου με την αυτοδιοίκηση, η οποία θεωρώ ότι μπορεί να συνδράμει στην συνολική προσπάθεια.

Όπως έχω πει πολλές φορές, ο ρόλος μας είναι να πιέζουμε και να παρεμβαίνουμε στα σημεία που η γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, προκαλούν καθυστερήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ταγαρά, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως ζήτησε από τις υπηρεσίες του να ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα η εισήγηση περιβαλλοντικής αδειοδότησης των έργων σε Θερμοπύλες και Κονιαβίτη, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος εκκίνησης των διαγωνισμών.

Ευχαριστώ τον κ. Πολίτη για την στενή συνεργασία και τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά για την παρέμβαση επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ετσι συνέβη η τραγωδία με τον νεκρό 11χρονο στο σχολείο στις Σέρρες – «Έκλεισαν τις βάνες του λέβητα και δεν ασφάλισαν τον καυστήρα»

Θρήνος στο πανελλήνιο για την τρσαγωδία στο σχολείο στις Σέρρες με ένα 11χρονο παιδί να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *