Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μεγάλη  η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Λαμίας

Μεγάλη  κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/9/2022 έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο κινητοποιήθηκαν έχοντας στο πλευρό τους αρχές του τόπου, φορείς, συλλόγους και πολίτες.

“Η κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Λαμίας αλλά και όλα τα νοσοκομεία της χώρας, είναι αποτέλεσμα μιας απόλυτα συνειδητής και σκόπιμης πολιτικής από μεριάς της κυβέρνησης η οποία έχει στόχο να διαλύσει το εθνικό σύστημα υγείας” σημείωσε ο γιατρός του Νοσοκομείο Λαμίας Βασίλης Κυριακάκης.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των παριστάμενων ζητήθηκε από την πολιτεία να εγκύψει πάνω από τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει το ΓΝ Λαμίας. “Κάναμε την συγκέντρωση αυτή προκειμένου να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου ότι το Νοσοκομείο έχει σοβαρά, πολύ σοβαρά προβλήματα. Περιμένουμε τόσο καιρό να λυθούνε αλλά κάθε μέρα πάνε προς το χειρότερο…” σημείωσε ο γιατρός του ΓΝ Λαμίας Νίκος Τσώνης.

“Η συγκεκριμένη συγκέντρωση έχει μοναδικό στόχο, να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο ΓΝ Λαμίας που έγκειται στην προβληματική κάλυψη των εργατικών θέσεων την προβληματική επάνδρωση τόσο με ιατρικό όσο και με λοιπό προσωπικό. Το συγκεκριμένο ίδρυμα καλύπτεται στο 65% με βάση το οργανόγραμμα του” τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Βαγγέλης Οικονόμου.

Η υποστελέχωση μαστίζει το ίδρυμα με συνέπεια γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και λοιποί εργαζόμενοι να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πότε γίνονται πληρωμές από ΔΥΠΑ, ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ -Πότε καταβάλλονται επιδόματα και συντάξεις

Δείτε πότε πληρώνονται Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ για την περίοδο …

Ένα σχόλιο

  1. μεγαλη?? 3 ,οι συνήθως ύποπτοι και οι υποψήφιοι! Ουδείς άλλος . Και αν δεν ήταν τα κανάλια και τα fb να μοστράρουν τις κουρασμένες μούρες τους δεν θα ήταν ΚΑΝΕΙΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *