Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μία δυνατή συνεργασία διαφαίνεται να προκύπτει μεταξύ Δήμου Αγράφων και Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου

Μία δυνατή συνεργασία διαφαίνεται να προκύπτει μεταξύ Δήμου Αγράφων και Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς μετά από συνάντηση του Δημάρχου Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη και του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου Ηλία Τσώνη πραγματοποιήθηκαν σε χωριά του Δήμου Αγράφων συγκεκριμένες παραστάσεις που σημείωσαν επιτυχία στο Καρπενήσι.

Αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στο Δημαρχείο Αγράφων στο Κερασοχώρι μεταξύ του κ. Καρδαμπίκη και ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου, με σκοπό τη δημιουργία δύο παραρτημάτων του Πολιτιστικού σε χωριά των Αγράφων.

Η συζήτηση έγινε σε εγκάρδια και φιλική διάθεση, όπου τέθηκαν τα θεμέλια για να λειτουργήσουν δύο παραρτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου σε ανάλογα χωριά του Δήμου. Παράλληλα ο κ. Καρδαμπίκης μαζί με την κα. Κοτρώνα Αννέτα ενημερώθηκαν για τις ποικίλες δράσεις και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγράφων δεσμεύτηκε πως θα σταθούν ουσιαστικά αρωγοί στο έργο του Συλλόγου που από το 1979 που ιδρύθηκε έχει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις σε όλη την Ευρυτανία.

Η συνεργασία αυτή που θα δημιουργηθεί είναι πολλά υποσχόμενη, ενώ η δημιουργία παραρτημάτων θα συμβάλλει στην ουσιαστική ψυχαγωγία των δημοτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ανάλογες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού, γεμίζοντας τον ελεύθερο χρόνο τους με δημιουργικές δραστηριότητες.

www.evrytanikospalmos.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 30/3/2023

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests,  Πέμπτη 30/3/2023 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *