Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μητροπολίτης Φθιώτιδας: “Κοντά σε όλους τους Υγειονομικούς και σε αυτούς που εργάζονται, αλλά και σε αυτούς που είναι σε αναστολή”

Μήνυμα ενότητας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών

Στο πλαίσιο της συμπαραστάσεως του στην Υγειονομική Κοινότητα και στην μεγάλη μάχη την οποία δίνει, αλλά και σε όλους τους ασθενείς, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Κλινική Λαμίας, για να ευχηθεί στο προσωπικό που εργάζεται εκεί, αλλά και να ευλογήσει τους ασθενείς της Κλινικής και να ευχηθεί πατρικώς για την Εορτή των Χριστουγέννων και του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ο Σεβασμιώτατος σήμερα το πρωί επισκεφθηκε το Κέντρο Υγείας Αταλάντης, τις Μονάδες Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως σε Λαμία, Σπερχειάδα και Στυλίδα και αυτές οι επισκέψεις θα κορυφωθούν ανήμερα της Εορτής των Χριστουγέννων, όπου ο Σεβασμιώτατος θα επισκεφθεί στις 04:55 π.μ. πριν την Ακολουθία του Όρθρου, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο κ. Συμεών κατά την επίσκεψή του αυτή τόνισε ότι είναι κοντά σε όλους τους Υγειονομικούς και σε αυτούς που εργάζονται, αλλά και σε αυτούς που είναι σε αναστολή, διότι ως Μητροπολίτης και Επίσκοπος είναι πατέρας όλων ανεξαιρέτως.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου προσκαλεί του ενδιαφερόμενους για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Δομές από 05/12/2022 έως 20/12/2022

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου προσκαλεί του ενδιαφερόμενους παλαιούς και νέους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *