Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και Παντείου Πανεπιστημίου

“Θα ενισχύσει σημαντικά το όραμα του Δήμου μας για οικονομική ανάπτυξη, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό” σημειώνει για την συνεργασία  η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή.

Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα η σημερινή για τον Δήμο μας μετά την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών!

Ενημερώνει σχετικά ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας:

“Η σύναψη ισχυρών δεσμών με ένα από τα σπουδαιότερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, μοναδικό στο είδος του, με πλούσιο έργο και συμμετοχές σε κορυφαία ευρωπαϊκά προγράμματα, θα ενισχύσει σημαντικά το όραμα του Δήμου μας για οικονομική ανάπτυξη, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια κα Χριστίνα Κουλούρη για την άμεση και θετική ανταπόκρισή της στο αίτημά μας για συνεργασία. Στη σημερινή μας συνάντηση, παρουσία της Αντιπρυτάνεως Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασιών Αν. Καθηγήτριας κας Μαριάννας Ψύλλα, συναποφασίσαμε τον σχεδιασμό δράσεων προς όφελος και των δύο μερών σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η κοινωνική μέριμνα, η έρευνα, το περιβάλλον κ.α.

Η πρόοδος του τόπου μας και η εξωστρέφεια αποτελούν μονόδρομο. Ανοίγουμε ορίζοντες και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα…”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της νεοσύστατης χορωδίας του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Με 31 μέλη προς το παρόν λειτουργεί η νέα χορωδία στον Ιερό ναό στα Γαλανέικα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *