Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μόνιμες προσλήψεις σε Καταστήματα Κράτησης – Θέση και στο Δομοκό

381 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στα Καταστήματα Κράτησης και (385) προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων σε καταστήματα κράτησης και σε Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής.

Την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./16/399/31-01-2019 Απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (άρθρο 2 παρ. 1) «Έγκριση κίνησης των διαδικασιών πρόσληψης τριακοσίων ογδόντα πέντε (385) μονίμων υπαλλήλων σε Καταστήματα Κράτησης και σε Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής».

Το υπ’ αριθμ. 72/15-01-2021 έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης τριακοσίων ογδόντα ενός (381) μονίμων υπαλλήλων στα Καταστήματα
Κράτησης.

Από αυτές τις θέσεις καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στα Καταστήματα Κράτησης (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη), που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε είκοσι επτά (27).

Στη λίστα των θέσεων συμπεριλαμβάνεται και μία στις Φυλακές Δομοκού και αφορά κατηγορία Δ.Ε. Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας κόβει την πίτα του για τον ερχομό του νέου έτος στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *