Η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε μια φωτογραφία και έγραψε: “Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.”.
Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης, σε δική του ανάρτηση, αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα. “Κι έτσι ξαφνικά…σε λίγο θα γίνουμε 4!!”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, κ. Στέφανος, λίγο μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων, μοιράστηκε τη χαρά του, μέσα από στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Δείτε όλα όσα δήλωσε εδώ
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας


