Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ν. Ανδρουλάκης από Ορχομενό για αγρότες: “Χρειάζονται άμεσα μέτρα για να είναι ο πρωτογενής τομέας πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος”

Στον Ορχομενό βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

“Σήμερα (21/2/2022) στον Ορχομενό, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με εκπροσώπους των αγροτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Χρειάζονται άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα μέτρα για να είναι ο πρωτογενής τομέας πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος.” σημειώνει ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

Και συνεχίζει:

“Έχουμε προτείνει ήδη, να εφαρμοσθεί άμεσα η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο Πετρέλαιο, ενίσχυση της τιμής των λιπασμάτων που αναλογεί στο κόστος ενέργειας και εφαρμογή πλαφόν στην ρήτρα αναπροσαρμογής της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας.
Μακροπρόθεσμα, ενίσχυση της πολιτικής διάχυσης των ΑΠΕ στους παραγωγούς, στους κτηνοτρόφους, στους αγρότες μας. Πρέπει να υπάρχει η πολιτική εκατοντάδων ενεργειακών κοινοτήτων, ώστε μέσα από την εμπειρία της ενεργειακής κρίσης, να θωρακίσουμε τους παραγωγούς μας για να έχουν χαμηλό κόστος.”

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

 

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ξεκίνησε η λειτουργία της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Δελφών καθώς και του νέου αμαξοστασίου

Π. Ταγκαλής: «Ο Δήμος μας οργανώνεται καλύτερα και εκσυγχρονίζεται» Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ξεκίνησε η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *