Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ν. Ανδρουλάκης: «Να ξαναγίνει η ΚΕΔΕ το όργανο των αυτοδιοικητικών και όχι το όργανο του κ. Μητσοτάκη για να τους ελέγχει»

 

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές στην ΚΕΔΕ.

«Η ΚΕΔΕ δεν μπορεί να είναι το μακρύ χέρι του Μαξίμου εις βάρος της αυτοδιοίκησης. Πρέπει να γίνει το συνδικαλιστικό όργανο, που θα υπηρετήσει μια αυτόνομη αυτοδιοίκηση, δίπλα στον πολίτη. Μια αυτοδιοίκηση, που θα στηρίξει μεταρρυθμίσεις όπως αυτές που υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες δεκαετίες και βελτίωσαν τη ζωή των πολιτών. Δεν δώσαμε, ως κόμμα, χρίσματα στις εκλογές του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης, διότι υπηρετούμε πολιτικά και ιδεολογικά την ανεξαρτησία και αυτονομία του θεσμού όπως συμβαίνει στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη. Θεωρώ μια ιστορική ευκαιρία την υποψηφιότητα του νέου δημάρχου Αθηναίων για να ξαναγίνει η ΚΕΔΕ το όργανο των αυτοδιοικητικών και όχι το όργανο του κ. Μητσοτάκη για να ελέγχει τους αυτοδιοικητικούς» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Μιλάμε για δύο διαφορετικά μοντέλα. Το ένα μοντέλο είναι η συγκέντρωση εξουσίας σε μια παρέα γύρω από τον κ. Μητσοτάκη και το άλλο μοντέλο είναι αυτό της δημοκρατικής παράταξης που προκρίνει τον διάλογο και τη συναίνεση ώστε κράτος και αυτοδιοίκηση να υπηρετούν ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καλώντας τους αυτοδιοικητικούς «να στηρίξουν ένα σχήμα, το οποίο θα δώσει δύναμη στη δική τους φωνή και όχι ένα σχήμα που θα είναι υπηρέτης της στρατηγικής του Μεγάρου Μαξίμου».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

42χρονος μαχαίρωσε την 39χρονη γυναίκα του… Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

  O  42χρονος δράστης μαχαίρωσε τη γυναίκα του την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *