Πέμπτη , 29 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Να επαναλειτουργήσει το Ταχυδρομείο στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Μακρακώμης”

O Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυρ. Πιερρακάκη  κοινοποίησε το Υπόμνημα Προέδρων των χωριών της Δυτικής Φθιώτιδας, πρώην Δήμου Αγ. Γεωργίου,  σχετικά με την επαναλειτουργία του Ταχυδρομείου στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Μακρακώμης. 

Με το Υπόμνημα ζητείται η επαναλειτουργία του γραφείου ΕΛΤΑ του Αγίου Γεωργίου, αφού ο ένας και μοναδικός υπάλληλος που υπηρετούσε εκεί μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Η Αναφορά αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης που ο Βουλευτής είχε καταθέσει προς τον Υπουργό  στις 10-7-2020 και  κοινοποιούσε Επιστολή φορέων της Σπερχειάδας, του ίδιου Δήμου, σχετική με την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ της πόλης.

Τις δύο αυτές Αναφορές ήλθε να συμπληρώσει η προχθεσινή καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας για τη λειτουργία των ΕΛΤΑ Αταλάντης, κατόπιν διαμαρτυριών πολιτών  που καλούνται να εξυπηρετηθούν από έναν και μόνο υπάλληλο.

Στην αναφορά επισημαίνεται ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Διοίκηση των ΕΛΤΑ προβαίνει σε αλλαγές (συμπτύξεις, μετακινήσεις, καταργήσεις κτλ) χωρίς καμμία ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και λησμονώντας το βασικό σκοπό της ύπαρξης των ΕΛΤΑ που είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Παρακαλείται ο Υπουργός να εξετάσει τις παραπάνω Αναφορές και τα γεγονότα τα οποία καταγράφονται προκειμένου να προβεί σε παρεμβάσεις που θα ομαλοποιήσουν την διαμορφωθείσα κατάσταση προς όφελος των πολιτών.

Ο Βουλευτής τονίζει το γεγονός ότι, ο Υπουργός καλείται να ενεργήσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον και δηλώνει την πρόθεσή του να συνδράμει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, σε  ό,τι χρειαστεί πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας [ΦΩΤΟ]

Την Τετάρτη 28/2/2024 το βράδυ,  το Δ.Σ. του περιφερειακού τμήματος Κεντρικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *