Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ελευθερίας – Ξεκινά τα δρομολόγια το λεωφορείο χωρίς οδηγό

Ο Δήμος Λαμιέων ενημερώνει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ελευθερίας και την έναρξη των δρομολογίων του λεωφορείου χωρίς οδηγό, δοκιμαστικά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1) Με τις αριθμ. 751/2011, 182/2020 και 220/2020 αποφάσεις Δ.Σ. Λαμιέων αποφασίστηκε να γίνει μονοδρόμηση των δύο ρευμάτων της Λεωφ. Ελευθερίας από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως την οδό Άρη Βελουχιώτη. Το ρεύμα κυκλοφορίας βόρεια της υφιστάμενης νησίδας θα κινείται με κατεύθυνση από την οδό Σανταρόζα προς την οδό Άρη Βελουχιώτη (δυτικά), ενώ το ρεύμα νότια της νησίδας θα κινείται από την οδό Άρη Βελουχιώτη και ανατολικά προς την Λεωφ. Δημοκρατίας.

Η εν λόγω ρύθμιση θα ισχύσει από την Δευτέρα 26/10/2020.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

2) Με τις αριθμ 182/2020 και 220/2020 αποφάσεις Δ.Σ. Λαμιέων αποφασίστηκε να καθιερωθεί προσωρινή αποκλειστική λωρίδα, στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Ελευθερίας για την κίνηση των οχημάτων χωρίς οδηγό στα πλαίσια του προγράμματος FABULOS, στην οποία θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των άλλων οχημάτων.

To εν λόγω πρόγραμμα θα λειτουργήσει για χρονικό διάστημα 50 εργάσιμων ημερών, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00-13.00 και 17.00-20.00.Η προσωρινή κυκλοφοριακή γραμμή για ηλεκτροκίνητα οχήματα χωρίς οδηγό θα έχει αφετηρία το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής με την εξής διαδρομή: κίνηση στο βόρειο ρεύμα της Λεωφόρου Ελευθερίας προς την oδό Άρη Βελουχιώτη, αναστροφή στην οδό Βελουχιώτη και επιστροφή στην Αφετηρία μέσω του νοτίου ρεύματος της Λεωφόρου Ελευθερίας.

Την Δευτέρα 26/10/2020 θα ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία του λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Ανήλικοι χάκερ σπέρνουν τον όλεθρο», στα καζίνο του Λας Βέγκας

Μια νέα –κυριολεκτικά και μεταφορικά– κυβερνοαπειλή έχει αναδυθεί το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ, προκαλώντας πονοκέφαλο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *