Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης

Σε νέα ασφαλτόστρωση στην Παλιά Εθνική Λάρισας – Θεσσαλονίκης στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης έως τη διασταύρωση Κουλουρίου σε συνολικό μήκος 1,5χλμ προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε σημεία του δρόμου που είχαν παρατηρηθεί καθιζήσεις.

Να σημειωθεί ότι στην Περιφέρεια ανήκει η αρμοδιότητα της συντήρησης του οδικού άξονα από το τέλος του ανισόπεδου κόμβου Κουλουρίου έως της αρχή του ανισόπεδου κόμβου της Γυρτώνης.

«Συνεχίζουμε με έργα που αγγίζουν τις ανάγκες των πολλών. Ολοκληρώσαμε τη συντήρηση με νέα ασφαλτόστρωση σε τμήματα του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης έως τη διασταύρωση Κουλουρίου. Είναι ένας δρόμος με μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας που συνδέει την πόλη της Λάρισας με την Εθνική Οδό. Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με το σύνθημα «Γίνε φέτος εσύ ο Αϊ – Βασίλης» ο Δήμος Μεσολογγίου, καλεί όλους να μαζέψουν δώρα ώστε κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς δώρο

Με το σύνθημα «Γίνε φέτος εσύ ο ο Αϊ Βασίλης», ο Δήμος Μεσολογγίου, καλεί όλους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *