Δευτέρα , 24 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Νέα παγκόσμια διάκριση της “Eurobank Factors”

Ανακοίνωση από τον τραπεζικό Όμιλο της EUROBANK

Μια ακόμα σημαντική διάκριση απέσπασε η Εurobank Factors, η εταιρεία factoring με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, καθώς κατατάχτηκε τέταρτη(4η) παγκοσμίως στο εξαγωγικό factoring στο πλαίσιο της σχετικής βαθμολόγησης της Factors Chain International (FCI), που είναι η αντιπροσωπευτική Ένωση για τον κλάδο, παγκοσμίως, με 50ετή παρουσία στη διεθνή σκηνή.

Τα αποτελέσματα της κατάταξης ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του53ουΕτήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της FCI,που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μεταδόθηκε διαδικτυακά.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Διευθύνων Σύμβουλος τηςEurobank Factors,κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, δήλωσε: «Με συνέχεια και συνέπεια παραμένουμε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του παγκόσμιου οργανισμού FCI, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, γεγονός που μας καθιστά υπερήφανους. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας κι αντικατοπτρίζει τη σταθερή προσήλωση, του ευρύτερου Ομίλου Eurobank, στην παροχή κάθε δυνατής στήριξης στις επιχειρήσεις που θέλουν να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους.».

Η κατάταξη μεταξύ των 400 και πλέον μελών της FCI, οι συναλλαγές των οποίων αντιστοιχούν, σχεδόν,στο 90% του διεθνούς όγκου συναλλαγών Factoring μέσω ανταποκριτών και προέρχονται από,περίπου,90 χώρες, προκύπτεικατόπινψηφοφορίαςμεταξύ των µελών για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε συνδυασμό με ποσοτικά κριτήρια. Μεταξύ αυτών είναι ο ετήσιος όγκος εξαγωγικών εργασιών μέσω του εν λόγω δικτύου ανταποκριτώνfactoring και ο αριθμός των συνεργασιών. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τον ισχυρό, διεθνή ανταγωνισμό στον κλάδο, ηEurobankFactors,100% θυγατρική της Eurobank,παραμένει, συστηματικά, στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης της συγκεκριμένης βαθμολόγησης τα τελευταία χρόνια,έχοντας μάλιστα κατακτήσει, δύο φορές,και την πρώτη (1η)θέση.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Νεαρός άνδρας ξυλοκόπησε επιβάτη, στον Ηλεκτρικό, πιθανότατα μετανάστη.

Σοκ προκαλεί την αδιανόητη ρατσιστική επίθεση που σημειώθηκε στον Ηλεκτρικό, στη διαδρομή Νέο Φάληρο-Μοσχάτο. Από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *