Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Λοκρών

Η Παιδίατρος κα Μάιτα Γιαννοπούλου ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για τον Δήμο Λοκρών

Η ανακοίνωση της:

Είμαι η Μάιτα Γιαννοπούλου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αταλάντη και εδώ επέλεξα να ζήσω και να εργαστώ γιατί πιστεύω στη δυναμικότητα του Δήμου μας.

Σήμερα ωστόσο ,ο δήμος μας μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή γιατί ενώ συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματααπό την κομβική γεωγραφική θέση που κατέχει στο σύνολο του Ελλαδικού χώρου ,από το συνδυασμό του μεγάλου παραλιακού μετώπου με τις ιδιαίτερες ομορφιές και της ιδιαίτερα εύφορης ενδοχώρας με τις ποικίλες καλλιέργειες καθώς και τη βιομηχανική ανάπτυξη που λαμβάνει σημαντικό μέρος στην εργασιακή ενασχόληση των κατοίκων με κυρίαρχη μονάδα τη ΛΑΡΚΟ αλλά και άλλες μονάδες φαίνεται να έχει απωλέσει το δυναμισμό του και τα στοιχεία εκείνα που τον καθιστούν κέντρο αναφοράς στην περιοχή και κέντρο προσέλευσης από τους γειτονικούς και όχι μόνο δήμους.

Η έλλειψη αναπτυξιακού ενδιαφέροντος και οι μειωμένες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής έχουν σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής και απειλούν να καταστήσουν το δήμο μας θεατή στις σημαντικές εξελίξεις .
Δεν είναι όμως έτσι και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι .
Ο δήμος Λοκρών έχει όλα τα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να αναδειχθει σε ένα σύγχρονο φιλόξενο δυναμικό και βιώσιμο δήμο.
Να λάμψει και να πρωταγωνιστήσει!

Η ενασχόληση μου με τα κοινά με ωθεί να καλέσω όλους τους συνδημότες μου να εργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε αυτό το όραμα πράξη.
Να σκεφτούμε όλοι μαζί και να βάλουμε εμπρός όλα αυτά που μπορούν να αναβαθμίσουν το δήμο μας.
Να κάνουμε το δήμο μας πόλο βιώσιμης ανάπτυξης και εξωστρέφειας,αξιοποιώντας με σχέδιο και αποτελεσματικότητα κάθε διαθέσιμο πόρο ευρωπαϊκό και εθνικό.
Να καταστήσουμε το δήμο μας πρότυπο ποιότητας ζωής για τους κατοίκους,αντιμετωπίζοντας με θάρρος όλα τα κακώς κείμενα που διαχρονικά τον κρατάνε πίσω,τα προβλήματα στην καθαριότητα, την προσβασιμότητα ,την έλλειψη πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών και την υποβάθμιση των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων τηςσαν εμπορικά κέντρα της περιοχής.
Να αναδείξουμε την πλούσια ιστορία και την ξεχωριστή πολιτιστική κληρονομιά.
Όχι σαν ψυχρά τοπόσημα αλλά σαν ζώσα πραγματικότητα που εμπλουτίζει την καθημερινότητά μας και πολλαπλασιάζει τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του δήμου μας.

Να προστατεύσουμε το μοναδικό φυσικό περιβάλλον από την αλόγιστη επέκταση βιομηχανικού τύπου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και να το αξιοποιήσουμε έτσι ΄ώστε να είναι προσβάσιμο με τον καλύτερο τρόπο από τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Πάνω από όλα να σφυρηλατήσουμε μια νέα πιο ουσιαστική σχέση των δημοτών με το δήμο μας με όχημα τη συμμετοχή και την επικοινωνία.
Φίλες και φίλοι
Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος Λοκρών στις επρχόμενες δημοτικές εκλογές και σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι και όλες μαζί σε μια ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική ,πλουραλιστική και υπερκομματική προσπάθεια όπως επιτάσσουνοι προκλήσεις της εποχής που διανύουμε.
Πάνω και πέρα από οτιδήποτε εκπροσωπούμε και τιμούμε τον τόπο μας ,τη Λοκρίδα και για αυτήν θα αγωνιστούμε.
Με όπλα το διάλογο,την εμπειρία και τη συλλογικότητα και κυρίως το ενδιαφέρον και την κοινή μας αγωνία να κανουμε το δήμο μας καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.
Δε θέλουμε να χάσουμε ούτε λεπτό παραπάνω από τις εξελίξεις που έρχονται.
Η χρονιά των δημοτικών εκλογών του 2023 είναι η χρονιά μας.
Η χρονιά όλων όσων Προσδοκούν
Αναζητούν
Και ονειρεύονται
ΜιαΝΕΑ ΛΟΚΡΙΔΑ
Και δεν θέλουν να χάσουν λεπτό παραπάνω για να εργαστούν για αυτό.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φωτιά στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Νέα φωτιά στο Δήμο Καμένων Βούρλων μετά την προσχθεσινή στη Μενδενίτσα Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *