Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νέες τουρκικές απειλές: «Ετοιμάζουμε πυραύλους μεγαλύτερης εμβέλειας από τον Tayfun»

«Ο πρόεδρος Ερντογάν είχε δηλώσει πως ο Έλληνας τρέμει από τον φόβο του. Γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε με τον Tayfun», αναφέρει Τούρκος αναλυτής
Οι Τούρκοι απειλούν την Ελλάδα με πυραύλους μεγαλύτερης εμβέλειας από τον Tayfun, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη.

«Aς μιλήσουμε για τον πύραυλο Tayfun καθώς η πρώτη δοκιμαστική του βολή είχε γίνει τον Οκτώβριο. Ο πρόεδρος Ερντογάν είχε δηλώσει πως ‘ο Έλληνας τρέμει από τον φόβο του’. Γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε με τον Tayfun. Πρέπει να το πούμε αυτό. Φτάσαμε στο σημείο που μπορούμε να οδηγηθούμε σε διαφορετικό επίπεδο στους αιθέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Haber Global.

«Στην αμυντική βιομηχανία τώρα τα 1.000 χιλιόμετρα ίσως να είναι και λίγα, γι’ αυτό και αποφεύγουν να μιλούν για το βεληνεκές του Tayfun» ανέφερε ο Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής Μετέ Γιαράρ.

«Δηλαδή ο στόχος είναι μεγαλύτερος και από τα 1.000 χιλιόμετρα; Εγώ αυτό καταλαβαίνω;» ρώτησε τον αναλυτή η παρουσιάστρια.

«Επειδή ετοιμάζονται διαδοχικά διάφορα σχέδια και νέοι πύραυλοι. Δηλαδή εκτός από τον Tayfun θα δημιουργηθεί κι άλλος πύραυλος. Μάλλον θα έχει μεγαλύτερη εμβέλεια» απάντησε ο αναλυτής.

News.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Β’ Φθιώτιδας: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 28-29/1/2023

Δείτε τους αγώνες για το Πρωτάθλημα της  Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας  Σάββατο 28-01-2023 ΘΥΕΛΛΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *