Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παραδώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων

Σε ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας αναφέςρονται:

«Σήμερα 02/01/2023 ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας στο πλαίσιο αλληλεγγύης και στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη παραδώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης, που συλλέξαμε τις προηγούμενες ημέρες, στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Οι ωφελούμενοι επιλέγονται με οικονομικά κριτήρια που συμψηφίζονται με κοινωνικά κριτήριά και συνθήκες διαβίωσης έπειτα από την αξιολόγηση κοινωνικού λειτουργού.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διανέμει, σε τακτική βάση αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα φυσικές καταστροφές, γιορτινά πακέτα και χριστουγεννιάτικά παιδικά δώρα.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Η αλληλεγγύη το όπλο μας!».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στην αγκαλιά του Μαινάλου, στην Αρκαδία, κυλάει σιωπηλά ο Λούσιος

Στην υπέροχη αγκαλιά του Μαινάλου, στην Αρκαδία, κυλάει σιωπηλά ο Λούσιος, ένα από τα πιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *