Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νίκος Μπέτσιος: “Δυναμή μου ο τόπος μου και οι άνθρωποί του! Δυναμή μου ΕΣΕΙΣ! “

 

Δυναμή μου ο #τόπος μου και οι #άνθρωποί του! Δυναμή μου ΕΣΕΙΣ!

Με αίσθημα ευθύνης, με αποφασιστικότητα και διάθεση για αγώνα, στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ― ΚΙΝΑΛ. Η πορεία και η παρουσία μου στα κοινωνικά δρώμενα του νομού μας αποτελούν απόδειξη της ειλικρίνειας των προθέσεών μου καθώς υποβάλλω την υποψηφιότητά μου.

Προέρχομαι από τη Φθιώτιδα και μέχρι τώρα υπηρέτησα τους συμπατριώτες μου από διάφορες θέσεις. Ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων του κλάδου μου, αλλά και ως Αντιπεριφερειάρχης, νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος, κατ’ επανάληψη μέχρι σήμερα.
Φίλοι και Φίλες,

Το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη αυτή παράταξη των ιδεών του δημοκρατικού σοσιαλισμού, άλλαξε την πορεία και τη μοίρα της χώρας από τη μεταπολίτευση ως τις μέρες μας.
Συνέδεσε την παρουσία της με άλματα προόδου της ελληνικής κοινωνίας και δεν της ταιριάζει να ζει ανάμεσα στην ανάμνηση ενός λαμπρού παρελθόντος και στη σημερινή κατάσταση των χαμηλών προσδοκιών. Είναι ανάγκη να ξαναβρεί την ταυτότητα και το βηματισμό της και να ξαναγίνει μεγάλη, γιατί μόνο έτσι θα βρουν το δικό τους βηματισμό προς το μέλλον η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Αυτή την ελπίδα εκπέμπει το ΠΑΣΟΚ σήμερα, με την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη, τις θέσεις και το πρόγραμμά του.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Δεν πρόκειται να συνοδεύσω την κάθοδό μου στις βουλευτικές εκλογές με όμορφα λόγια και εντυπωσιακά διατυπωμένες δεσμεύσεις. Δεν με εκφράζουν και ούτε ποτέ με εξέφρασαν.

Μπορώ μόνο να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι, με τη δύναμη της εμπειρίας και της γνώσης που αποκτήθηκε από τη μακρά ενασχόλησή μου με τα κοινά, δίπλα σας έντιμα, αποφασιστικά και διεκδικητικά για την πρόοδο του τόπου μας.
Με αυτές τις σκέψεις, σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Αστυνομία για τα “safe houses” για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Στα θύματα θα παρέχεται  κάθε αναγκαία υποστήριξη. Η ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *