Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Νίκος Σταυρογιάννης: “Περιμένουμε ακόμη να μας παρουσιάσετε και κάτι δικό σας…”

Δελτίο Τύπου από την δημοτική παράταξη του Νίκου Σταυρογιάννη “ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” :

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε ένα ακόμη έργο της δικής μας δημοτικής διοίκησης να προχωρά και να ολοκληρώνεται.

Ο λόγος;

Η ανάπλαση της διαδρομής του Γοργοποτάμου που ξεκίνησε το 2017 να γίνεται από όραμα, εικόνα και σχέδιο από την ΔΕΥΑΛ, με την πολύτιμη συμβολή της αρχιτεκτονικής ομάδας VTria, την οποία μας παρουσίασε προχθές σαν κάτι καινούργιο ο Δήμαρχος Λαμιέων, αγνοώντας ότι και αυτό το έργο είχε ήδη δρομολογηθεί από τις αρχές του 2019. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η νυν Δημοτική αρχή επιλέγει να αποσιωπά τα όσα παρέλαβε από τη δική μας διοίκηση. Αυτό, το έχουμε συνηθίσει.

Τουλάχιστον διεκπεραιώνει τα έργα που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και χρηματοδοτήσαμε την πενταετία 2014-2019. Κάτι ανάλογο έγινε πριν από λίγες ημέρες με την αναβάθμιση των αγωγών του εξωτερικού υδραγωγείου του συνδέσμου ύδρευσης Υπάτης – Σπερχειάδας, ένα έργο ύψους 2,25 εκατ. ευρώ ενταγμένο στο «Φιλόδημο» από τον Φεβρουάριο του 2019. Και εκεί καμία αναφορά… Να υποθέσουμε ότι σειρά έχει το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου με αναπλάσεις στους πεζοδρόμους του κέντρου της Λαμίας;

Και αυτό δικό σας έργο… Ας είναι…

Μελέτες και έργα ενταγμένα και χρηματοδοτημένα, όπως η Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση, βρήκατε πάρα πολλά, τα οποία σήμερα εκτελείτε ως δικά σας. Και φωτογραφίζεστε σ΄ αυτά. Είναι κάτι που το κάνετε ομολογουμένως με επιτυχία. Καλή η επικοινωνία αλλά χρειάζεται και ουσία. Πραγματικό έργο δηλαδή, σαν αυτό που σας αφήσαμε.

Περιμένουμε ακόμη να μας παρουσιάσετε και κάτι δικό σας, από τα πολλά που υποσχεθήκατε στους δημότες που σας επέλεξαν ως Δημοτική αρχή.

Για την Δημοτική Παράταξη 

“ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” 

Νίκος Σταυρογιάννης

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι-rapid tests για κορονοϊό στη Στυλίδα

Ενημερωθείτε για τους νέους ελέγχους για κορονοϊό στη Στυλίδα. Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *