Δευτέρα , 16 Μαΐου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Σχετικά με τα ραντεβού για τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό

Η αποστολή των sms για τα ραντεβού για τον εμβολιασμό έχουν προκαλέσει κάποια ζητήματα και ερωτήματα,  καθώς όπως μας αναφέρουν πολλοί αναγνώστες μας, το ραντεβού τους έχει οριστεί σε περιοχές εκτός Δήμου, ακόμα και εκτός νομού!

Πολλές περιπτώσεις  αναφέρουν, κάτοικοι Σπερχειάδας τους στέλνουν στην Φραγγίστα Ευρυτανίας, από τα Καμένα Βούρλα τους  στέλνουν Στυλίδα, από Λαμία στο Δομοκό κλπ.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τι μας περιγράφει μία γυναίκα (Π.Μ.) με κείμενο που μας απέστειλε:

Σχετικά με εμβολιασμό covid19

Είμαι από την Σπερχειάδα, του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα. Οι υποψήφιοι να εμβολιασθούν, ηλικίες 75-85 ,όταν δηλώνουν κλείσιμο ραντεβού, παραπέμπονται στο Κ. Υγειας Δυτικής Φραγκίστας, ήτοι  διαδρομή 3 ωρών από Σπερχειαδα ,( Η Δ.Φραγκίσταβρισκεται 70 χλμ περίπου μετά το Καρπενήσι και η Σπερχειαδα 35 χλμ από τη Λαμία !) Μιλάμε για ανθρώπους 75-85 ετών που πρέπει να ταξιδέψουν 3 ώρες σε δρόμους ορεινούς και επικίνδυνους εν μέσω χειμώνα που πρέπει να κάνουν άλλες 3 για να επιστρέψουν, δηλ. μια ολόκληρη μέρα ταλαιπωρίας για το αυτονόητο! Αυτά για να μάθουν όλοι πόσο σέβεται αυτή η ανίκανη κυβέρνηση τους ηλικιωμένους!”

Σε κάθε περίπτωση, τέτοια ζητήματα έχουν προβλεφθεί  όπως ενημερωνόμαστε από τον μηχανισμό της πολιτείας,  ενώ  δεν έχει να κάνει με κάτι ο κάθε Δήμος ή άλλη τοπική αρχή, όλα γίνονται μέσω της σχετικής πλατφόρμας.

Πατήστε εδώ  για να ενημερωθείτε αναλυτικά για  τις διαδικασίες τι πρέπει να κάνετε με το ραντεβού σας για τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό, ακόμα και να αλλάξετε το ραντεβού.

Για οτιδήποτε  για τον εμβολιασμό πατήστε εδώ

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας εμφανίστηκε γαλάζιος καρχαρίας

Prionace glauca. Αυτή είναι η επιστημονική ονομασία του γαλάζιου καρχαρία που έκανε την εμφάνισή του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *