Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νοσοκομείο Λαμίας: Η κατάσταση στο πέτρινο κτίριο – Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό – Τι δείχνουν τα λύματα στη Λαμία

Μειώνονται οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορονοϊό στην περιοχή.

Η εικόνα από το πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας είναι καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πρωί της Παρασκευής 22/1/2021, 11 ασθενείς νοσηλεύονται με κορονοϊό στο πέτρινο κτίριο και 7 βρίσκονται στη ΜΕΘ Covid.

Ικανοποιητικά επίσης συνεχίζονται οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας προφανώς σε σχέση με την διαθεσιμότητα τους, όπου  κατά μέσο όρο γίνονται περίπου 6  την ημέρα ενώ καμία δόση δεν πάει χαμένη. Όσοι δεν προσέρχονται στο ραντεβού τους, ο εμβολιασμός γίνεται σε Αστυνομικούς. Συνολικά έχουν εμβολιαστεί 108 άτομα.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου  επιδεικνύει την ισχυρή  θέληση της για  ορθολογισμό  χειρισμών και σε πλήρη εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με βάση τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα, ώστε να παρέχονται πολύ ικανοποιητικές  υπηρεσίες υγείας.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Γενικότερα τις τελευταίες μέρες να σημειωθεί ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων στη Φθιώτιδα είναι χαμηλός, κατά μέσο όρο στα τρία κρούσματα ανά μέρα.

Όπως μας δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμιέων σε θέματα υγείας κ. Παναγιώτης Στασινός, η κατάσταση στην Λαμία σχέση με την πανδημία είναι πολύ καλή. Σε όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει συνολικά 6.000 rapid tests, τακτικά τρείς φορές την εβδομάδα γίνονται προγραμματισμένοι έλεγχοι ενώ ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι τακτικά ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ Λαμίας πραγματοποιούνται έλεγχοι στα λύματα και είναι καθαρά από ιικό φορτίο!

Φυσικά δεν πρέπει να αναπαυόμαστε με την θετική εξέλιξη στην περιοχή, υπάρχουν ακόμη συμπολίτες μας που δίνουν μάχη με τον ιό, άλλοι είναι σε κατ οίκον περιορισμό….

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα να τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Από τι ώρα θα λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες του Δήμου Καμένων Βούρλων, 8/2

Από τις 10:00 η λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *