Τετάρτη , 4 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

Αγιαμσός για τα σχολεία την Δευτέρα 11/9/2023 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας  αναφέρεται στην έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024

 

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλία Κ. Σανίδα , για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ στις μαθήτριες και στους μαθητές, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και εν γένει στο προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης που υπηρετούν στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας με πίστη και προσήλωση στο λειτούργημα τους, μία καλή, δημιουργική και εποικοδομητική πορεία στο χώρο της γνώσης.

Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να αποτελέσει μία καινούρια αφετηρία ,γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο και συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.

Σε αυτήν την πορεία, εύχομαι στα αγαπητά μας παιδιά, στους εκλεκτούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων ,καθώς και στους γονείς να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Ως περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και προσπαθούμε ,σε στενή συνεργασία μαζί της, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους κάτω από ένα κοινό, προοδευτικό όραμα, το οποίο αποτελεί αδήριτη ανάγκη για αντιμετώπιση των οποίων προκλήσεων και για τη βελτίωση του επίπεδου της παιδείας στο τόπο μας.

Η παιδεία είναι πρωταρχικός στόχος της διοίκησης, γιατί εκεί στηρίζεται το μέλλον αυτής της περιφερειακής ενότητας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας

Ηλίας Κ. Σανίδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το Μετρό

  Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την  Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 Ο Πρωθυπουργός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *