Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

O Aντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θ. Καρακάντζας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό….

Ο Aντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας , όπως έγινε  γνωστό, ανέβασε πυρετό την προηγούμενη ημέρα  και αισθάνθηκε αδιαθεσία.  Συνδυαστικά, λόγω της συχνών επαφών  που έχει  λόγω εργασίας και την μεγάλη δραστηριότητα του ειδικά το τελευταίο διάστημα με την κακοκαιρία, έκανε τεστ  για κορονοϊό.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα Τετάρτη 17/2/2021 και έδειξαν ότι είναι  θετικός στον κορονοϊό.

Η κατάσταση του παρακαλουθείται και κατά τα προβλεπόμενα  τέθηκε υπό περιορισμό. Όπως σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια αυτή και όλα να πάνε καλά.

Η ενημέρωση από τον ίδιο τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας:

“Επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι κατόπιν χτεσινής μου αδιαθεσίας, υποβλήθηκα σήμερα το πρωί σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό. Αυτονόητα, τόσο εγώ όσο και οι στενές μου επαφές των τελευταίων ημερών, όπως αυτές προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό, σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο. Αισθάνομαι καλά στην υγεία μου και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας. Έστω και από το σπίτι, συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την Περιφέρεια.
Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα προστασίας με απόλυτη προσοχή και παρακαλώ προς τούτο όλους τους συμπολίτες μας.”

Με τιμή,

Αθανάσιος Καρακάντζας

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έκτακτο Δελτίο – Νέα κακοκαιρία, η “ARIEL” με καταιγίδες και κεραυνούς

Το Έκτακτο Δελτίο Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Φθιώτιδα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *