Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καραγιάννης σε εταιρεία λιπασμάτων και στην Βιομηχανία Γάλακτος Λαμίας

Ο σκοπός επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραγιάννη

Ο Αντιπεριφερειάρχςη Επιχειρηματικότητας κ. Κώστα Καραγιάννης αναφέρεται σχετικά για μία ακόμη επίσκεψη του σε επιχειρηματικούς οργανισμούς της  περιοχής μας,  στα πλαίσια  της ουσιαστικής  στήριξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο τοπικό επιχειρείν.

Η δήλωση του:

“Επίσκεψη σήμερα στην εταιρεία λιπασμάτων TEOFERT και στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (LAMI). Η διάδοχος κατάσταση μετά την επάνοδο στην κανονικότητα χαρακτηρίζεται από την επανεκκίνηση της πληγείσας οικονομίας λόγω της πανδημίας.

Η ορθολογιστική και εκλογικευμένη χρήση πρωτοπόρων και εξειδικευμένων λιπασμάτων και προϊόντων θρέψης φυτών μπορεί να οδηγήσει σε βέλτιστες στρεμματικές αποδόσεις δίνοντας ποιοτική ζωοτροφή που ενισχύει με τη σειρά της την προσπάθεια των τοπικών κτηνοτρόφων.
Τότε η τοπική βιομηχανία γάλατος αξιοποιώντας την άριστη ποιότητα του γάλατος προσφέρει στην τοπική κοινωνία προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας συμβάλλοντας στη σωστή διατροφή και υγεία.

Οι συναντήσεις δεν γίνονται τυχαία. Απλά για μια ανάρτηση. Απλά για μια συνάντηση.
Συνδυάζουμε επιχειρήσεις, κλάδους και τομείς που δομούν το περιφερειακό ΑΕΠ τονίζοντας την αναγκαιότητα για συνεργασίες, συμπράξεις και δικτύωση. Τότε θα έρθουν οι πωλήσεις και τα έσοδα.
Χωρίς πολλά λόγια, άρχισε λοιπόν ένας κύκλος επαφών με εξωστρεφείς επιχειρήσεις που ενδυναμώνουν το ανοιχτό εμπόριο, δημιουργούν πλούτο στην περιοχή και συμβάλλουν στη συνοχή της τοπικής κοινωνίας.
Προσφέρουν σταθερές και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας αναζητώντας συνεχώς τη βελτίωση μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη.
Είμαστε πάντα δίπλα στον ετοιμοπόλεμο Στερεοελλαδίτη επιχειρηματία!
Έτοιμοι για το reboot!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η βαφτιστήρα του R. Kelly: «Κάναμε σεξ εκατοντάδες φορές από τα 15 μου»

Ο R. Kelly αντιμετωπίζει συνολικά 13 ποινικές κατηγορίες Ο καλλιτέχνης, το πλήρες όνομα του οποίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *