Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Κανέλλος αποχαιρετά την Αστυνομία

Ο κ. Κανέλλος  είχε διατελέσει Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Κανέλλος  με επιστολή του,  αποχαιρετά το Αστυνομικό σώμα στο οποίο υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις ευθύνης, φτάνοντας στα μεγαλύτερα ιεραρχικά σκαλοπάτια.

Αναφέρει ο κ. Κανέλλος:

“Μετά από σχεδόν 39 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ύστερα από τις πρόσφατες κρίσεις, ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω.

Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα σας, τα οποία κρατώ ως πολύτιμη παρακαταθήκη, καθώς οι σχέσεις μας οικοδομήθηκαν πάνω σε γερά θεμέλια αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάσθηκα άοκνα, αποκλειστικά με γνώμονα το υπηρεσιακό και το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον, με τιμιότητα, ακεραιότητα και ηθική.

Προσπάθησα να μην αδικήσω κανέναν, αν το κατάφερα θα το κρίνετε εσείς. Οι «μάχες» που δώσαμε ήταν πολλές και τις κερδίσαμε, αντιμετωπίσαμε μαζί προκλήσεις και κρίσεις σε μια κοινωνία κι έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο και τα καταφέραμε.

Σας παροτρύνω και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσετε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για το καλό του κοινωνικού συνόλου, χωρίς εκπτώσεις και ιδιοτέλεια, εκπληρώνοντας έτσι την βασική μας αποστολή: ο πολίτης να είναι και να αισθάνεται ασφαλής.

Σας προτρέπω επίσης να βελτιώνεστε διαρκώς ως επαγγελματίες αστυνομικοί, ώστε η υπηρεσιακή σας επάρκεια να είναι σε υψηλό επίπεδο και να είστε σε θέση να παρέχετε αντίστοιχου επιπέδου υπηρεσίες στον πολίτη, ο οποίος προσβλέπει στην Ελληνική Αστυνομία και τη θέλει δίπλα του.

Ευχαριστώ το Θεό που με κράτησε «όρθιο», την Ελληνική Πολιτεία που με εμπιστεύτηκε και διαχρονικά με αξίωνε να υπηρετήσω σε καίριες θέσεις του Σώματος και να ανέλθω στον ανώτατο βαθμό του Αντιστράτηγου, τη σύζυγο και τα παιδιά μου για την απαράμιλλη υπομονή τους όλα αυτά τα χρόνια που οι υπηρεσιακές υποχρεώσεις με κρατούσαν μακριά τους και φυσικά όλους εσάς, πολύτιμους συνεργάτες με τους οποίους είχα την τιμή να συνυπηρετήσω, που με στηρίξατε, σας στήριξα και ειλικρινά σας νιώθω οικογένειά μου.

Θα είμαι πάντα δίπλα σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Γεώργιος Χρ. Κανέλλος / Αντιστράτηγος ε.α.

Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με 15 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Καμένων Βούρλων

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 29/3/2023 Την Τετάρτη 29/3/2023 συνεδριάζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *