Breaking News
[Photo by Steve Lipofsky at basketballphoto.com]

Ο απίστευτος όρος που έβαζε ο Michael Jordan στα συμβόλαια του!

Ο θρύλος του Μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «SKY Sports»  αναφέρθηκε  στον όρο που ζητούσε στα συμβόλαιά του.

Ο όρος από μόνος του επιδεικνύει πόσο αγαπά το άθλημα που είναι ο G.O.A.T. σε αυτό!

Ανέφερε ο  Michael Jordan :

«Είμαι πολύ βέβαιος ότι τα περισσότερα συμβόλαια πλέον δεν εμπεριέχουν τέτοιους όρους, όπως αυτόν της ”αγάπης για το παιχνίδι” που είχα εγώ. Αυτό προέβλεπε ότι εάν οδηγούσα κι έβλεπα κάποιους να παίζουν μπάσκετ κάπου, μπορούσα να σταματήσω και να παίξω μαζί τους. Και σε περίπτωση που τραυματιζόμουν, τότε το συμβόλαιό μου θα το λάμβανα εγγυημένα!
Αγαπάω υπερβολικά πολύ το μπάσκετ, ώστε να επιτρέψω σε κάποιον να μου απαγορεύσει να παίξω!

Τώρα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι αθλητές απλά ρίχνουν μερικά σουτάκια με τους γυμναστές τους. Θεωρούσα πως με οφελούσε το να πάω έξω να παίζω μπάσκετ με τον υπόλοιπο κόσμο».

________________

 

Δες επίσης

Παράταση στην απασχόληση των πρώην εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Πρόκειται για 36 άτομα που απασχολούνται ήδη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Η ενημέρωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *