Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Χρ. Σταϊκούρας σε Άγιο Κωνσταντίνο, Άγναντη, Λογγό, Άνω και Νέα Σπαρτιά, Αχινό και Καραβόμυλο [εικ.]

 

Φθιώτιδα: Περιοδεία του Χρ. Σταϊκούρα στις ΔΕ Αγ. Κωνσταντίνου και Εχιναίων

Ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε χθες τον Άγιο Κωνσταντίνο, την Άγναντη και τον Λογγό, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Εχιναίων και συγκεκριμένα την Άνω και Νέα Σπαρτιά, τον Αχινό και τον Καραβόμυλο.

Ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την ετυμηγορία τους την 21η Μαΐου, όταν και έδωσαν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ταυτόχρονα, τους ζήτησε να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, πιο δυνατά, ώστε στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, να προκύψει μια ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για μια Ελλάδα πιο παραγωγική, πιο ανταγωνιστική και πιο εξωστρεφή.

Συζήτησε με τους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κωνσταντίνου για τη νέα αναπτυξιακή δυναμική που δημιουργείται στην ευρύτερη περιοχή από τον αναβαθμισμένο Λιμένα και τα νέα δρομολόγια που ξεκίνησαν από χθες, αλλά και όσα υλοποίησε ή σχεδίασε η Κυβέρνηση την τετραετία 2019-2023 για τον Δήμο Καμένων Βούρλων, έργα άνω των 100 εκατομ. ευρώ.

Στη Δημοτική Ενότητα Εχιναίων, συζητήθηκαν έργα που αφορούν άμεσα τις περιοχές, όπως έργα υποδομής στη Σπαρτιά και τον Αχινό ύψους άνω των 100 χιλ. ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, καθώς και το πολύ σημαντικό έργο της κατασκευής δικτύων αποχέτευσης στον Αχινό και τον Καραβόμυλο, έργο συνολικού προϋπολογισμού 22,7 εκατομμυρίων ευρώ, με ορίζοντα υλοποίησης το 2025.

Συνολικά για τον Δήμο Στυλίδας, η Κυβέρνηση σχεδίασε, ή υλοποίησε, έργα άνω των 77 εκατομ. ευρώ.

Όλα αυτά τα έργα βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης.

Με σταθερή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προχωράμε στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης και για την επόμενη τετραετία.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός

  Συνάντηση (26/9/2023) του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *