“Γιορτάζουμε μία νέα αφετηρία για όλους μας, γεμάτη πίστη, αγάπη και πνευματική προσφορά” τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου
Για το Χρυσό Ιωβηλαίο του Ι. Ν. του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας αναφέρεται ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου που συμμετείχε στις σχετικές θρησκευτικές εκδηλώσεις
“Λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις για το Χρυσό Ιωβηλαίο από τη θεμελίωση του μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου Λαμίας, παρουσία της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Αντίνιτσας. Πενήντα τρία χρόνια μετά, το μεγάλο αυτό πνευματικό και ιστορικό γεγονός, παραμένει ευλογία για την Ενορία μας και ολόκληρη την πόλη.
Ο εξωραϊσμός και η αποπεράτωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου συνεχίστηκαν με τον αγιασμό των εγκαινίων της ανατολικής εξωτερικής πτέρυγας και την ανακαίνιση του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.
Γιορτάζουμε μία νέα αφετηρία για όλους μας, γεμάτη πίστη, αγάπη και πνευματική προσφορά.”
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας



