Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας και φέτος μοίρασε “Δέματα Αγάπης”

“Δέματα Αγάπης” μοίρασε και φέτος ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ο οποίος ενημερώνει για αυτή την πράξη αλληλεγγύης που πραγματοποιεί για ανθρώπους που έχουν ανάγκη:

“Ενόψει του Πάσχα και κάνοντας πράξη το μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης προσπαθήσαμε να στηρίξουμε τις άπορες οικογένειες και τους δημότες μας που ζουν μόνοι και αβοήθητοι. Προσπαθήσαμε να τους χαρίσουμε αισιοδοξία και μία Ανάσταση όπως αξίζει στον καθέναν μας! Κανείς δεν θα μείνει μόνος ούτε την περίοδο του Πάσχα!

Το πολύτιμο και δύσκολο έργο της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας πραγματοποιείται ασταμάτητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως τις μέρες των εορτών οι ανάγκες είναι πάντα μεγαλύτερες. Αρωγοί στο κοινωνικό μας έργο στάθηκαν πολλοί συμπολίτες μας αλλά και εταιρείες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για ενίσχυση και απέδειξαν εμπράκτως το κοινωνικό τους πρόσωπο και το αίσθημα προσφοράς που τους διακρίνει!

Ευχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες και την κοινωνική τους ευαισθησία τους κάτωθι:
BARILLA HELLAS AE, CHIPITA AE, ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΓΑΛΑΞΙΑΣ”, LION MARKET, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ & ΞΕΝΩΝΑΣ καθώς και όλους όσοι προσέφεραν εθελοντικά με περίσσευμα αγάπης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει επίσης στους εργαζόμενους της κοινωνικής υπηρεσίας, στην ομάδα ΟΦΚΑΘ και σε όλους τους εθελοντές για τη βοήθειά τους να ετοιμαστούν και να μοιραστούν τα δέματα.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους εθελοντές, στους χορηγούς, στις οικογένειες και στους υπαλλήλους τους Καλό Πάσχα με υγεία!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στερεά Ελλάδα: 7 νεκροί σε τροχαία σε ένα μήνα…

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας Συνολικά βεβαιώθηκαν 5.457 παραβάσεις , μεταξύ των οποίων 1.228 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *