Breaking News

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων για τους εργαζόμενους στον Δήμο μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ 55-67

 

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων της 21ης Σεπτεμβρίου 2023 για τους εργαζόμενους στον Δήμο μέσω του Προγράμματος του ΟΑΕΔ 55-67

 

Ανακοίνωση – ενημέρωση από τον Δήμο Καμένων Βούρλων

Διαχρονικά ο δήμος μας όπως εκφράζεται ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, παραμένει στο πλευρό των εργαζόμενων και συμπαρίσταται στον αγώνα τους για την διατήρηση των κεκτημένων αλλά και για την διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας καθώς πιστεύουμε ότι αυτό τελικά αποβαίνει προς όφελος όλης της κοινωνίας.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στον δήμο μας με το πρόγραμμα 55-67, καλούμε τους αρμόδιους να επανεξετάσουν το θέμα καθώς η απόφαση για την μη ανανέωση των συμβάσεών τους για ένα ακόμη έτος μετά την λήξη του πρώτου παρά την σχετική πρόβλεψη για 1 + 1 έτος, αφενός δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην λειτουργία του δήμου ένεκα της στελεχώσεως από τους εργαζόμενους αυτούς καίριων θέσεων οι οποίες παρέμεναν κενές για λόγους υπεράνω της βουλήσεως του δήμου με εμφανή αντίκτυπο στην εξυπηρέτηση των πολιτών και αφετέρου δημιουργεί προβλήματα και στους ίδιους τους εργαζόμενους οι οποίοι προγραμμάτισαν την ζωή τους σύμφωνα με τα δεδομένα της συμβάσεως και ξαφνικά βρίσκονται εκτός της εργασίας τους από την οποία βιοπορίζονται οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών: “Τα μοναστήρια μας είναι ψυχοθεραπευτήρια”

  Με ένα λαμπρό αναστάσιμο πανηγύρι στο νεόδμητο και περικαλλές Ιερό Μητροπολιτικό Μοναστηριακό Παρεκκλήσιο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *