Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Φάνης Σπανός συγχαίρει τα νέα Δ.Σ. των ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και ΦΟΔΣΑ

 

Οι επιστολές του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού  όπου συγχαίρει τα νέα Διοικητικά Συμβούλια στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και στον ΦΟΔΣΑ

 

Προς
Διοικητικό & Εποπτικό Συμβούλιο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, φίλε Νίκο,
Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου,

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων – ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου. Ιδιαίτερες ευχές στο νέο Αντιπρόεδρο τουΔ.Σ. κ. Βασίλη Περγάλια, το νέο Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπο Κώσταρο και τη νέα Πρόεδρο του Ε.Σ. κ. Τζοβάννα Γκόγκου.

Η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, ως συλλογικό όργανο της Αυτοδιοίκησης, συμβάλει στην ανάδειξη σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, ενώ παράλληλα δρώντας συνεργατικά αξιώνει σημαντικές διεκδικήσεις προς όφελος των πολιτών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο σας, με στόχο τη συνέχιση μιας γόνιμης και παραγωγικής συνεργασίας, όπως αυτή που είχαμε και κατά το προηγούμενο διάστημα, ώστε να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμπολίτες μας.

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία!

Με εκτίμηση,
Φάνης Χ. Σπανός
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

 

____________

ΠΡΟΣ

Διοικητικό Συμβούλιο
ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, φίλε Πανουργιά,
Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων – ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ. Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ιδιαίτερες ευχές στο νέο Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Ταγκαλή.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε την προσπάθειά σας ώστε να συμβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στη Στερεά Ελλάδα και σας εγγυώμαι πως η Περιφερειακή αρχή θα αποτελεί τον αέναο συμπαραστάτη στο δύσκολο έργο σας.

Σας εύχομαι καλή και γόνιμη θητεία!

Με εκτίμηση,
Φάνης Χ. Σπανός
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ιδιοκτήτης αλόγου καταδικάστηκε για κακοποίηση του ζώου

Μετά από αναβολές και καθυστερήσεις εκδικάστηκε η υπόθεση του υποσιτισμένου αλόγου με το όνομα Σοφία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *