Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Οικονόμου από την 86η ΔΕΘ: “Η ανάπτυξη, μαζί με τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, θα μας επιτρέψουν να υποστούμε τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις από τις εξωγενείς κρίσεις”

Ο Γιάννης  Οικονόμου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου, 10 Σεπτεμβρίου, τον εκθεσιακό χώρο της 86ης Δ.Ε.Θ..

Ξεναγήθηκε σε Περίπτερα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες, αλλά και να συναντήσει επιχειρηματικούς, τοπικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.
Στη διάρκεια της παρουσίας του στον εκθεσιακό χώρο, παραχώρησε συνεντεύξεις σε Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία εκπέμπουν ζωντανά από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε σε δηλώσεις του:
«Η 86η Δ.Ε.Θ. έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου, υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Μία βόλτα στον εκθεσιακό χώρο αρκεί και με το παραπάνω για να πείσει και τον πιο δύσπιστο επισκέπτη, γιατί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί διαχρονικό σημείο αναφοράς, ένα ετήσιο ορόσημο, με οικονομικές και πολιτικές διαστάσεις, αλλά και το σημαντικότερο εκθεσιακό θεσμό της χώρας και όχι μόνο.

Η ανάπτυξη, μαζί με τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, θα μας επιτρέψουν να υποστούμε τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις από τις εξωγενείς κρίσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Παράγοντας πλούτο, παράγουμε λύσεις. Λύσεις που απαιτεί η κοινωνία, ώστε να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες. Οι πολίτες ζητούν πράξεις. Και η Κυβέρνηση ανταποκρίνεται στο βαθμό που η συγκυρία μας επιτρέπει».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πέθανε η 21χρονη που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο και την είχε εγκαταλείψει 26χρονος… Ραγίζει καρδιές η μητέρα της: «Χαρίζει τη ζωή που της στέρησαν»

Η 21χρονη φοιτήτρια, την οποία χτύπησε και στη συνέχεια εγκατέλειψε στην Καμάρα, ο ασυνείδητος 26χρονος, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *