Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Οικονόμου για την τοποθέτηση του ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου μετά την ορκωμοσία του και την τοποθέτηση του ως  Κυβερνητικός Εκπρόσπωπος.

” Επειδή η σιωπηρή ευγνωμοσύνη δεν έχει αξία, θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.
Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης.

Δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, η Ελλάδα αναμφισβήτητα βρίσκεται σε πορεία προόδου και αρετής, ως αποτέλεσμα των επιλογών του Πρωθυπουργού και της αποτελεσματικότητας της Κυβέρνησης, παρότι η Ιστορία δεν υπήρξε ήπια απέναντί μας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε στο διάστημα αυτό είναι πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση. Με δεδομένη την ιστορική συγκυρία και την κόπωση, τόσο της κοινωνίας όσο και του κρατικού μηχανισμού, από τη δεκαετία της πολυεπίπεδης κρίσης των μνημονίων, το πρόσημο της Κυβέρνησης είναι πρόδηλα θετικό. Ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις αποτελεσματικά, με τρόπο καλύτερο από πολλές, ισχυρότερες της Ελλάδας, χώρες.

Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα αναπόφευκτα υπήρξαν και θα υπάρξουν λάθη, τα οποία ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεσμεύονται να θεραπεύσουν με το βέλτιστο τρόπο, με απόλυτο σεβασμό τόσο στον πολίτη όσο και στην κοινωνία. Σε αυτούς τους ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραγωγή και τη διάχυση του κυβερνητικού έργου. Στην πολιτική μου διαδρομή πορεύτηκα με οδοδείκτες τις ηθικές αξίες και τις πολιτικές αρχές. Την ίδια οδό θα συνεχίσω να ακολουθώ, για το καλό της Πατρίδας και των ανθρώπων της.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Καλάθι του νοικοκυριού”: Μέσα Δεκεμβρίου στα ράφια το Χριστουγεννιάτικο καλάθι – Ποια είδη θα περιλαμβάνει

Στις 14 Δεκεμβρίου 2022 θα εμφανιστεί το “γιορτινό καλάθι του νοικοκυριού” στα Super Market. Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *