Breaking News

Ο Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στον Δήμαρχο Λαμιέων

 

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου:

“Η επίθεση, σε βάρος του Δημάρχου Λαμιέων, κ. Θ. Καραΐσκου, είναι εγκληματική πράξη και πρέπει να τύχει απερίφραστης και καθολικής αποδοκιμασίας. Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές προσπαθούν να φτάσουν στην διαλεύκανση και την παραπομπή των ενόχων στη Δικαιοσύνη.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ούτε γνωρίζω τους υπευθύνους αυτής της πράξης ούτε και υπονοώ τίποτα.

Το ίδιο ξεκάθαρος όμως θέλω να είμαι και για την ανάγκη σε κάθε εκλογική αντιπαράθεση να αναδεικνύουμε εμφατικά τη σημασία του δημοκρατικού ήθους, των πολιτικών αρχών και αξιών, σε μια κοινωνία, μικρή ή μεγάλη. Χρειάζεται να έχουμε διαρκώς στο μυαλό μας ότι μετά τις εκλογές, σε λίγες ημέρες δηλαδή, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Το δημοκρατικό κεκτημένο, για το οποίο πάλεψαν πολλές γενιές Ελλήνων, έχει ως βασική του συνιστώσα τον πολιτικό πολιτισμό. Οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση, ως πολίτες, ώστε να προστατεύσουμε την ποιότητα και την ακεραιότητα των θεσμών μας. Καμιά σκοπιμότητα δεν είναι ανώτερη από το κοινό αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε τη νοθεία της πολιτικής μέσω της τοξικότητας.”

Δες επίσης

Μεγάλες καταστροφές σε Πήλιο και Σκιάθο από τις έντονες βροχοπτώσεις

Η κακοκαιρία σάρωσε τη Μαγνησία και τις Σποράδες με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Στις δύο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *