Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γιάννης Συκιώτης για το Rally Acropolis

“Για μια ακόμη χρονιά οι φίλοι του αθλήματος θα δουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας, του Δήμου Καμένων Βούρλων, της Φθιώτιδας” αναφέρει ο κ. Συκιώτης.

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννη Συκιώτη για το Ράλλυ Ακρόπολις

“Με αφορμή τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στην περιοχή μας, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Στερεά Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φιλοξενώντας και πάλι το Ράλλυ Ακρόπολις, το επονομαζόμενο “Ράλλυ των Θεών”.

Ο ελληνικός αγώνας θα αποτελέσει τον δέκατο φετινό γύρο του WRC. Πρόκειται για μια διοργάνωση που προβάλλει την περιοχή μας, τη χώρα μας σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης. Μια διοργάνωση που αποδεδειγμένα βοηθά στη διεθνή προβολή, τον τουρισμό, την οικονομία, αναδεικνύει τον εθελοντισμό, την περιβαλλοντική συνείδηση και παράλληλα προωθεί την οδική ασφάλεια. Μια διοργάνωση που προβάλλεται σε 155 χώρες και προσελκύει πάνω από 840 εκατ. Τηλεθεατές.

Για μια ακόμη χρονιά οι φίλοι του αθλήματος θα δουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας, του Δήμου Καμένων Βούρλων, της Φθιώτιδας. Καλωσορίζουμε τους χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στο Καλλίδρομο την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ειδικές διαδρομές στον Δήμο μας. Τους ευχόμαστε να φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον αγώνα και να είναι σίγουροι πως οι επιχειρήσεις του Δήμου μας θα τους προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες».”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, Κυριακή 27/11/2022

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Κυριακή 27/11/2022 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *