Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για το πρόγραμμα «Πρόληψη Παντού»

Ανακοίνωση – ενημέρωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας συνεπής στον θεσμικό του ρόλο ως εγγυητής της Δημόσιας Υγείας και με ακλόνητη πίστη στην αποδεδειγμένη αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στην αντιμετώπιση της ασθένειας, ξεκινά και υλοποιεί πρόγραμμα πρόληψης και προαγωγής Υγείας για όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας.

Το πρόγραμμα τιτλοφορείται «Πρόληψη Παντού» και χαίρει της στήριξης και της συμπαράστασης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ποιμενάρχου και πνευματικού μας πατέρα, ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθεια αυτή ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ιατρική κοινότητα οι Δήμοι όλου του Νομού.
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ηλικιωμένοι και συμπολίτες μας μη δυνάμενοι να μετακινηθούν σε Υγειονομικές Δομές Α’θμιας και Β”θμιας Φροντίδας Υγείας, αποτελούν προτεραιότητα της δράσης, μέσω της οποίας φιλοδοξούμε να παρέχουμε σε συνεργασία με τους Δήμους, υπηρεσίες Υγείας σε κάθε σημείο της Φθιώτιδας όσο απομακρυσμένο και αν είναι.

Την προσεχή Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 το πρόγραμμα «Πρόληψη Παντού» ξεκινά από τον Δήμο Δομοκού και θα συνεχιστεί σε κάθε γωνιά της Φθιώτιδας. χάρη στον εθελοντισμό και στο ψηλό επιστημονικό ήθος των ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας ως θεσμικός – επιστημονικός φορέας αναγνωρίζει και αξιολογεί πάντοτε τις Υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού της Φθιώτιδας και θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες αλλά και να πραγματοποιεί δράσεις ικανές να βελτιώσουν την ποιότητα και να διασφαλίσουν την ευχερή πρόσβαση των συμπολιτών μας στην Υγεία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Φλέγεται” η Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις, απεργίες και βίαιες συγκρούσεις σε όλη τη χώρα

Μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια για 9η ημέρα…. Στους δρόμους βγήκαν την Πέμπτη (23/03), για ένατη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *