Πέμπτη , 29 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας συναντήθηκε με την νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΣΦ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του νέου διοικητή και αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 2/11/2020 συνάντηση του προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας (ΙΣΦ) και της διοίκησης του νοσοκομείου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν από την πλευρά του ΙΣΦ ο πρόεδρος Χρήστος – Δημήτριος Γεωργίου, ο αντιπρόεδρος Αριστοτέλης Λιάκος και ο Γραμματέας Αθανάσιος Ντούζγος και από την πλευρά της διοίκησης ο Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς και ο Αναπληρωτής Διοικητής Γεώργιος Καραβάνας.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Κοινή διαπίστωση ήταν η άριστη συνεργασία κατά το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο κος Κολοκυθάς από τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή ήταν υπεύθυνος για τη συνολική λειτουργία του Νοσοκομείου. Ρητή ήταν η διαβεβαίωση για συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας αυτής κατά το επόμενο, δύσκολο, χρονικό διάστημα.

Ο διοικητής ενημέρωσε το προεδρείο του ΙΣΦ ότι παρότι το νοσοκομείο στην παρούσα φάση δεν υφίσταται ιδιαίτερη πίεση από τα κρούσματα Covid-19 προετοιμάζεται εντατικά για μία πιθανή επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας του πληθυσμού της Φθιώτιδας και αύξηση της ζήτησης νοσηλείας. Η ενίσχυση αυτή, η οποία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, χρηματοδότησης, υλικοτεχνολογικού εξοπλισμού, και προσλήψεων εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο πρόεδρος του ΙΣΦ διαβεβαίωσε ότι είναι εξασφαλισμένη η συνδρομή και η συνεργασία όλων των ιατρών μελών, που υπηρετούν τόσο σε δημόσιους όσο και σε ιδιωτικούς φορείς υγείας, στις προσπάθειες του συστήματος υγείας για περιορισμό της διασποράς της νόσου, έγκαιρης διάγνωσης και άμεσης ιχνηλάτισης των περιστατικών Covid-19. Επισημάνθηκε άλλωστε η μεγάλη συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα υγείας κατά το πρώτο κύμα της νόσου, ο οποίος λειτούργησε ως ανάχωμα στην υπερφόρτωση του νοσοκομείου.

Επίσης αποφασίστηκε η στενή συνεργασία των δύο πλευρών σε θέματα εκπαίδευσης, τηλεκπαίδευσης και επιστημονικής ενημέρωσης των ιατρών όλων των βαθμίδων και όλων των φορέων. Ακόμη συζητήθηκε η συνεργασία για την ενημέρωση των πολίτων της Φθιώτιδας για θέματα της επιδημίας Covid-19 αλλά και γενικότερου ιατρικού ενδιαφέροντος.

Τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία διαρκούς δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ των διοικήσεων του ΙΣΦ και του Νοσοκομείου για την άμεση επίλυση των προβλημάτων στην πηγή τους και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που θα έχει στην περιοχή μας η έξαρση των κρουσμάτων της νόσου στη χώρα μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *