Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Ηλίας Σανίδας για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στην Π.Ε. Φθιώτιδας

 

Το “ευχαριστώ ” του Ηλία Σανίδα, Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, προς τους υπαλλήλους  της Π.Ε. Φθιώτιδας για την εργασία τους στην εκλογική διαδικασία και συγκεκριμένα την έγκαιρη και έγκυρη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Οι υπάλληλοι (των εκλογικών συνεργείων) της Π. Ε. Φθιώτιδας (38 στο σύνολο/ Φ.Ε.Κ. B’ 3204/15-05-2023) εργάστηκαν πυρετωδώς τις τελευταίες εβδομάδες για να ετοιμάσουν το εκλογικό υλικό, η διανομή του οποίου έγινε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, στους αρμόδιους υπαλλήλους των Δήμων του Νομού.

Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας με τις υπηρεσίες της βρίσκονταν σε απόλυτη επαγρύπνηση και επιφυλακή όλες τις ημέρες και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου 2023 για κάθε ενδεχόμενο συνδρομής με υλικό για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Το Διοικητήριο παρέμεινε ανοιχτό για περίπου 16 ώρες εξυπηρετώντας καθημερινά τις εκλογικές ανάγκες του Νομού Φθιώτιδας και τυχόν διαδικαστικά προβλήματα που υπήρχαν, όλα αντιμετωπίστηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδαςθέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το προσωπικό της Π.Ε. Φθιώτιδας για τη συμβολή του στη διασφάλιση της προπαρασκευής και της ομαλής διεξαγωγής των εκλογών της 21ηςΜαΐου 2023 και στα 360 εκλογικά τμήματα.

Η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και η έγκαιρη και έγκυρη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι για το προσωπικό και την δουλειά που προσέφερε.
Θερμά ευχαριστήρια σε όλους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φθιώτιδας

Ηλίας Κ. Σανίδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

O 40χρονος ιερέας για το χυδαίο μήνυμα σε ανήλικο: «Νόμιζα ότι το έστειλα σε ενήλικα που κάναμε διαδικτυακό σεξ»

  Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση  με τον 40χρονο ιερέα από την Ερμιονίδα που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *