Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Ηλίας Σανίδας για το 3ο Παμφθιωτικό παιδικό-αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά

 

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλία Κ.Σανίδα , για τη συνέντευξη τύπου για το 3ο Παμφθιωτικό παιδικό-αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», ένας εθελοντικός οργανισμός που επιτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο και στέκεται δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά του. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο σε αυτόν το δύσκολο και αδιάκοπο αγώνα που δίνει επί σειρά ετών, προκειμένου να στηρίζει χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Το 3ο Παμφθιωτικό παιδικό-αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά διοργανώνεται το διήμερο 30 και 31 Μαΐου στο Δ.Α.Κ. «Αλέκος Παπαγεωργίου» στα Καλύβια Λαμίας.

Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, που θα λάβουν μέρος 18 Δημοτικά Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και 21 Ακαδημίες και έ3χει στόχο να αναδείξει τον εθελοντισμό και να ανοίξει πόρτες βοήθειας στον οργανισμό που στηρίζει χιλιάδες παιδιά με τις οικογένειες τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το «Χαμόγελο του Παιδιού», την Πρωτοβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης νομού Φθιώτιδας, αλλά και όλους τους συνδιοργανωτές που συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης, η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και εγώ προσωπικά, θα είμαι πάντα στο πλευρό τους, ιδιαίτερα για τα παιδιά που γαλουχούνται με το πνεύμα του αθλητισμού.

Η σύγχρονη εποχή εμπεριέχει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά με δεδομένα άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η άθληση και το ομαδικό παιχνίδι επιδρά αναμφίβολα ευεργετικά στους νέους, αποτρέποντάς τους από καταστροφικές και ανούσιες οδούς στη ζωή τους!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας

Ηλίας Κ.Σανίδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *