Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Κοινοτάρχης Σπερχειάδας, δείτε πως απαξιωτικά καταθέτει ανάποδα το στεφάνι [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, που ο  Κοινοτάρχης   κ. Τζιβελέκας κατέθεσε ανάποδα το στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων στα πλαίσια του Επετείου του Ολοκαυτώματος της Σπερχειάδας στις 18/6/2021.

Ο Κοινοτάρχης συνεχίζει και προσβάλει  συνεχώς την Σπερχειάδα…Πόσο μάλιστα την ιστορία της. Ένα μεγάλο γιατί πλανάται από πού προκύπτει αυτή η συμπεριφορά και η εκδικητικότητα του απέναντι στην πόλη που εκπροσωπεί κιόλας.

Δεν είναι πρώτη φορά που  τον  «συλλαμβάνει» ο φακός να παρεκτρέπεται στοχευμένα.

Στις 18/6/2021 αυτό που έγινε ήταν τελείως ανορθόδοξο πόσο μάλιστα  από ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό  30 και πλέον χρόνων. Γιατί κατέθεσε ανάποδα το στεφάνι επιμελημένα ενώ  όλα τα προηγούμενα ήταν σωστά τοποθετημένα. Το βασικότερο είναι όπως διαφαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, ότι  «έπαιξε» στο να γυρίσει κανονικά ή όχι. Τελικά δείχνοντας  αδιαφορία και απαξίωση στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης  του Ολοκαυτώματος της Σπερχειάδας.

Θα μπορούσε να παραλειφθεί ως  μία  άτυχη στιγμή αλλά υπάρχουν τα προηγούμενα.

Όπως  αντί να γραφτεί για το Ολοκαύτωμα της Σπερχειάδας,  αναφέρεται η καταστροφή της Σπερχειάδας και αυτό δείχνει μάλλον θέλει να γιορτάσει….

Στον εορτασμό της Καλύβας Στεφανή  στις  30/5/2021 ενώ υπήρχε στεφάνι για τον Πρόεδρο της Κοινότητας,  δεν το κατέθεσε ( Βλέπε σχετικό άρθρο – βίντεο).

Ο πρόεδρος της Κονότητας Σπερχειάδας δεν κατέθεσε στεφάνι στον εορτασμό της επετείου της Καλύβας Στεφανή 30/5/21

 

Όταν Τοπικός σύμβουλος του έδωσε έντυπο για την διεκδίκηση να χαρακτηριστεί η Σπερχειάδα Μαρτυρική Πόλη, βλέπε βίντεο, όταν το βλέπει πως το πετάει απαξιωτικά.

Επί ένα χρόνο δε,  «έκανε τον Αλέκο» στην πρόταση του Τοπικού Συμβούλου  να μπει ως θέμα  συζήτησης στο Τοπικό Συμβούλιο η  διεκδίκηση να χαρακτηριστεί η Σπερχειάδα Μαρτυρική Πόλη. Και όταν το έθεσε τελικά με πρόσκληση συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου, για δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις ήταν απών. Στη δε τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση, αυταρχικά δεν άφησε τον Τοπικό Σύμβουλο να κάνει την εισήγηση του θέματος.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα που έχει κάνει, δείχνουν το μένος, την παραμέληση προς την πόλη της Σπερχειάδας. Και τα όποια τεχνάσματα σκαρφίζεται για να λέει ότι είναι υπέρ της πόλης, δεν το έχει δείξει έμπρακτα.

Είναι κρίμα,  όπως αποδεικνύεται πλέον,  που πολλοί  από τους δημότες  τον επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει και τον στήριξαν για την Σπερχειάδα, φαίνεται ότι τους παραπλάνησε. Ευελπιστούμε ότι το έχουν διαπιστώσει με όσα συμβαίνουν και  ότι δεν  «κινούνται»  με τον  ίδιο τρόπο σκέψης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κιβωτός του Κόσμου: Τεράστιο ποσό σε χρηματοκιβώτιο – Πόσα εκατομμύρια βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς

“Χορός” εκατομμυρίων στην «Κιβωτό του Κόσμου» Μεγάλο χρηματικό ποσό εντοπίστηκε σε χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό, κατά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *