Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

O Κώστας Μαστρογιάννης αποχωρεί, από τον σύλλογο ‘’Απανταχού Κλωνιωτών ο Άγιος Παντελεήμων’’

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί κάτοικοι του Κλωνίου,
Με την παρούσα ανοικτή επιστολή μου κι έπειτα από πέντε χρόνια συμμετοχής μου στον σύλλογο ‘’Απανταχού Κλωνιωτών ο Άγιος Παντελεήμων’’, υποβάλλω την παραίτηση μου και ταυτόχρονα αποχωρώ, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αν και «η παραίτηση» ως επιλογή απέχει από την φιλοσοφία μου και τη γενικότερη στάση ζωής μου, εν τούτοις, λόγοι αμιγώς προσωπικοί, δεν μου επιτρέπουν να αφιερώνω πλέον τον ενδεδειγμένο κατ’ εμέ χρόνο στην υποβοήθηση του έργου του Συλλόγου.
Τόσο ως πρόεδρος, όσο και ως μέλος του Συλλόγου Κλωνιωτών, είχα την υποχρέωση να εκπροσωπώ τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου επιδεικνύοντας απόλυτη πειθαρχία ακόμα κι όταν οι προσωπικές μου απόψεις ή θέσεις ήταν διαφορετικές.
Αγαπητοί συγχωριανοί, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο απολογισμός της θητείας μου, προσμετρά πάντα θετικά για ‘μένα, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να καταπιαστώ με δράσεις που ανέδειξαν το χωριό και τον τόπο μας γενικότερα.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, για την εμπιστοσύνη σας και να ευχηθώ στο εναπομείναν σχήμα, την καλύτερη δυνατή διαχείριση του Συλλόγου!
Με εκτίμηση,
Μαστρογιάννης Κώστας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η ιστορία και ο πολιτισμός της Καρδίτσας στο Μουσείο Πόλης

– Προσωπικά αντικείμενα του Νικολάου Πλαστήρα Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο, απέναντι από το άλσος του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *