Breaking News

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για την υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη

“Δεν μπορώ να συγκρατήσω την οργή μου – Να προχωρήσει η δικαιοσύνη αδέκαστα” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φθιώτιδος Συμεών για την σοκαριστική υπόθεση.

Ο Μητροπολίτης  Φθιώτιδας κ. Συμεών αναφέρθηκε, σε τηλεοπτική εκπομπή, στην υπόθεση του 53χρονου από τον Κολωνό, ο οποίος φέρεται ότι  βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι.

Ο 53χρονος είχε φωτογραφηθεί με πολλούς  επώνυμους  από τον πολιτικό, εκκλησιαστικό, καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ αυτών και με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών και έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Παρακολουθήστε όσα δήλωσε (11/10/2022) ο Σεβασμιώτατος στην εκπομπή “TLIVE” της Τατιάνας Στεφανίδου:

Δες επίσης

Μητέρα σκότωσε την 4χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι έχασε την επιμέλειά της

Συγκλονιστική είναι η υπόθεση οικογενειακής τραγωδίας στο Χιούστον του Τέξας, όπου μια 35χρονη διαζευγμένη μητέρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *