Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους για την ομάδα Πυροπροστασίας

Για την συγκρότηση πιστοποιημένης ομάδας έκτακτης ανάγκης  Πολιτικής Προστασίας – Πυροπροστασίας, ενημερώνει ο Όμιλος Φίλων του Δάσους και τις δράσεις που πραγματοποίησε.

“Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους έχει συγκροτήσει και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια, πιστοποιημένη ομάδα έκτακτης ανάγκης ενταγμένη στο Μητρώο της Πολιτικής Προστασίας.

Τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με την έντονη ξηρασία και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες η ομάδα μας αποδείχθηκε απαραίτητη και χρήσιμη για την πυροπροστασία της περιοχής μας, κάνοντας περιπολίες στα αστικά άλση της πόλης μας, στο Κάστρο, στον Προφήτη Ηλία, το Ισαδάκι, στο Σανατόριο,στην Αγ Παρασκευή, στο Λόφος Μιχαήλ και Γαβριήλ και όπου αλλού μας ζητήθηκε.

Παλιά μέλη και νέοι φίλοι, πλαισίωσαν και αυτό το καλοκαίρι την ομάδα μας, ακούγοντας τις εκκλήσεις μας, και ευαισθητοποιημένοι από την καταστροφή 1.000.000 στρεμμάτων πρασίνου αφήνοντας πίσω στάχτη και καταστροφή, ξενύχτησαν μαζί μας, μη γνωρίζοντας γιορτές και αργίες, ευτυχώς χωρίς να έχουμε κάποιο συμβάν που θα έθετε σε κίνδυνο τους πνεύμονες πρασίνου του Δήμου μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς.

Ποτέ όμως δεν είμαστε αρκετοί. Η έκκληση μας για ένταξη πολιτών στην ομάδα πολιτικής προστασίας του ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ που έχουν τον εθελοντισμό σαν τρόπο ζωής και προσφορά στον συνάνθρωπο και τον τόπο μας,είναι συνεχόμενη σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Φροντίζοντας για την ενημέρωση και εκπαίδευση όλων αυτών με την επίβλεψη των αρμοδίων αρχών και υπηρεσιών θα είμαστε έτοιμοι ανά πάρα στιγμή σε όποια έκτακτη ανάγκη κληθούμε να συμμετέχουμε”

*Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ, Πάρης Φούντας


ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

Διεύθυνση: Καραΐσκάκη 101

35131 Λαμία

Τηλ – fax 2231044961 κ 6932269378 (Πάρης Φούντας – Γραμματέας ΟΜΦΙΔΑΣ)

e mail omfidas@gmail.com

Ιστότοπος

https://www.facebook.com/omfidas

http://omfidas.blogspot.gr/

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μακρακώμης για τα Σχολεία σήμερα!!!”

“Κύριοι είστε πιο Επικίνδυνοι από τα καιρικά φαινόμενα!!” σημειώνει η Αντιπολίτευση του Δήμου Μακρακώμης. Όπως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *