Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Π. Παπαϊωάννου για την συνάντηση του με κατοίκους από το Κόμμα Λαμίας

Την παρακάτω ενημέρωση εξέδωσε προς δημοσιοποίηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την συνάντηση που  είχε (12/2/2023) με Επιτροπή κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Κόμμα Λαμίας. (σχετικό άρθρο εδώ)

Η ανακοίνωση του κ. Πανουργιά:

Συνάντηση υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με Επιτροπή κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Κόμμα Λαμίας

Στην Τοπική Κοινότητα Κόμμα Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μαζί με συνεργάτες του, μετά από πρόσκληση της επιτροπής πλημμυροπαθών Κόμματος. Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο cafe «Μαντέ», τα μέλη της επιτροπής και οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα το χωριό τους να βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. Ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος πριν την συνάντηση πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο σύνδεσης του Ε65 με την ΠΑΘΕ και διαπίστωσε πως ανακόπτεται η φυσική ροή του Σπερχειού, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πλημμυρικά φαινόμενα, σημείωσε ότι θα βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στο πλευρό της επιτροπής και των κατοίκων του χωριού προκειμένου να δοθεί οριστική λύση το συντομότερο δυνατόν.

Σε σχετική τοποθέτηση του ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή πλημμυροπαθών που μας προσκάλεσε να συζητήσουμε για το συγκεκριμένο, πολύ σοβαρό θέμα. Θέλουμε να βοηθήσουμε το χωριό διότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φτάσουμε στο σημείο με ένα σοβαρό καιρικό φαινόμενο να θρηνήσουμε ζωές. Και θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος. Η επίσκεψη εδώ έγινε μετά συγκεκριμένη πρόσκληση, για να δούμε την επόμενη μέρα του Δημοτικού διαμερίσματος Κόμματος. Έκανα μια αυτοψία στο σημείο όπου πραγματοποιούνται κάποια έργα, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αυτό που θα πω όμως είναι ότι δεν λύνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο το πρόβλημα. Και ως δημότης αυτής της πόλης, και ως υποψήφιος Δήμαρχος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο θέμα. Αν οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, θα είναι από τα πρώτα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σοβαρά, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη στην αντιπλημμυρική μελέτη. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά θα πρέπει να διορθώνονται και να μην παραμένουν. Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων του χωριού, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία τους και στόχος μας είναι να δοθεί οριστική λύση, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις!».

Πανουργιάς Παπαϊωάννου
Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων

 

 

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Κόμμα Λαμίας – “Eίμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς ” [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στερεά Ελλάδα: 38 συλλήψεις μετά από τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις

38 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν (29-03-2023), σε όλο το εύρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *