Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο «Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης» σας προσκαλεί στον 11ο Ποδηλατικό Άθλο Ρούμελης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2024

Ο «Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης» σας προσκαλεί στον 11ο Ποδηλατικό Άθλο Ρούμελης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2024 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων.

Με αφετηρία τα Λουτρά Υπάτης οι ποδηλάτες μέσα σε 4 μέρες θα γνωρίσουν τις ομορφιές της Οίτης και των Βαρδουσιών, μέσα από διαδρομές 172 χιλιομέτρων συνολικά. Στο Νεοχώρι Υπάτης θα πραγματοποιηθούν οι 3 διανυκτερεύσεις και περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, ο Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης αποσκοπεί στη διοργάνωση μίας αθλητικής γιορτής για την ορεινή ποδηλασία, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα με πρώτο γνώμονα την ποδηλατική εμπειρία και την αγάπη για τη φύση.

Έξοδα συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδηλάτη είναι 80 ευρώ και καλύπτει τα έξοδα για την μεταφορά εξοπλισμού και αποσκευών, την μετακίνηση των συμμετεχόντων, τα έξοδα σίτισης (πρωινό & γεύμα, σνακ- εδέσματα στάσεων) και παροχής νερού.

Για τους ποδηλάτες κάτω των 18 ετών η συμμετοχή είναι 50 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση για 2 ημέρες μπορούν να έρθουν με δικά τους οχήματα στο Νεοχώρι Υπάτης (τόπος διανυκτέρευσης) με το κόστος συμμετοχής να διαμορφώνεται στα 50,00 ευρώ.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Σκόπελος, το ομορφότερo νησί για τους Γάλλους – «Αναβίωση» του Mamma Mia σε βράχο ύψους 100 μέτρων

Την πρώτη θέση ανάμεσα στις έξι ομορφότερες κινηματογραφικές τοποθεσίες της Ελλάδας που δημιουργούν μοναδικές ταξιδιωτικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *