Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θ. Κυρίτσης για το e-Επιμελητήριο

Ενημερωθείτε για την νέα σύγχρονη υπηρεσία από το Επιμελητηήριο Φθιώτιδας

Το e-Επιμελητήριο είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που προσφέρει νέους και αποδοτικούς τρόπους επικοινωνίας στις επιχειρήσεις-μέλη του.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτσης το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, παρουσίασε τη νέα υπηρεσία.

Μέσω της πλατφόρμας του e-Επιμελητηρίου, προσφέρεται η δυνατότητα εισόδου μέσω των κωδικών ΓΕΜΗ της επιχείρησης ή των κωδικών TAXIS (για τα φυσικά πρόσωπα), ενώ οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν σε ελάχιστο χρόνο όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, από την άνεση του γραφείου τους.

Τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που εκδίδονται από το e-Επιμελητήριο, συνοδεύονται από μοναδικό αριθμό αυθεντικοποίησης. Η εφαρμογή προσφέρει δημόσια τη δυνατότητα Ελέγχου Γνησιότητας των Πιστοποιητικών.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν τα μέλη του, για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πλέον, το σύνολο των υπηρεσιών, πιστοποιητικών και πληρωμών θα παρέχονται και θα υλοποιούνται online και ο χρήστης θα τα προμηθεύεται είτε αυτόματα, είτε σε εύλογο χρονικό διάστημα σε περίπτωση που χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος και διασταύρωση στοιχείων.

Ειδικά για την Έκδοση πιστοποιητικού καταγωγής προϊόντων για τους εξαγωγείς απλοποιούνται οι διαδικασίες, προς διευκόλυνση των επιχειρηματικών συναλλαγών καθώς κύριος στόχος μας είναι να μειώσουμε σημαντικά το διοικητικό βάρος των εξαγωγών για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό και, συνεπώς, να τις διευκολύνουμε να πολλαπλασιάσουν τις εξαγωγές τους ενθαρρύνοντας την εξωστρέφεια.

Τα διαθέσιμα είδη των πιστοποιητικών τα οποία θα μπορείτε να προμηθευτείτε online και γενικότερα οι προσφερόμενες υπηρεσίες του e-Επιμελητηρίου, συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα αναβαθμίζονται.

Με τη δυνατότητα έναρξης ατομικής επιχείρησης μέσω gov.gr, παράλληλα με την υπηρεσία μιας στάσης που λειτουργεί επιτυχώς εδώ και καιρό από τα Επιμελητήρια, αναβαθμίζουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας με τη λειτουργία & του e-chamber.

Με αυτό τον τρόπο, μειώνουμε τους χρόνους & τα κόστη που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των μελών μας, συμβάλλοντας κι εμείς στην ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας.

Επιπρόσθετα, το Επιμελητήριό μας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας νέου site πιο λειτουργικού & πιο εύχρηστου για όλα τα μέλη μας με απλοποιημένες διαδικασίες, πρόσβαση σε αξιόπιστη και στοχευμένη πληροφόρηση εξατομικευμένη σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεών μας.

Αναλυτικά για την υπηρεσία δείτε εδώ.

Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με στελέχη ιαπωνικών επιχειρηματικών ομίλων της ομοσπονδίας Keidanren

Στο Τόκιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τους λόγους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *