Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο πρώην δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος υπέβαλε κατά νόμο την παραίτησή του

Με κοινή απόφαση και γνώμονα το συμφέρον της δημοτικής μας παράταξης, η έδρα του δημοτικού συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας θα καταληφθεί από τον πρώτο επιλαχόντα της «Ανανεωτικής Δύναμης», Μπάμπη Παναγιωτόπουλο, αφού ο έως σήμερα δημοτικός μας σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος υπέβαλε κατά νόμο την παραίτησή του.

Η ενέργεια αυτήν πραγματοποιήθηκε με πίστη στον αγώνα για την νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο Μπάμπης Παναγιωτόπουλος αποτελεί στέλεχος εγνωσμένης αξίας της παράταξής μας και με μεγάλη ιστορία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης και ανάμεσα σε αυτές την θέση του Αντιδημάρχου στον Δήμο Άμφισσας και την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, τις οποίες και υπηρέτησε με ήθος και πετυχημένη παρουσία.

Στις επερχόμενες εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα στην Δ.Ε. Άμφισσας ενώ παράλληλα αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στην εκπόνηση του προγράμματος δράσης για την επόμενη θητεία 2024-2028.

Ο πρώην Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, προσφέροντας καθημερινά στην παράταξη την εμπειρία και την γνώση του.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 1/12/2022 από τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Ο Ερυθρός Σταυρός στα Τρίκαλα υπήρξε πρωτοπόρος στην οργάνωση προγραμμάτων αιμοδοσίας. Ήταν ανέκαθεν δίπλα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *