Breaking News

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Λάρισα

Θα παραβρεθεί σε παρουσίαση βιβλίου

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο «IMPERIAL» στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας “Eστία”, Μανώλη Κοττάκη με τίτλο  «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»

Στην εκδήλωση διοργανώνουν η Λαρισαϊκή Λέσχη και οι Εκδόσεις Λιβάνη,  και σύμφωνα με το thessalianews.gr,  θα παραβρεθεί ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν ο διδάκτωρ Γεωπολιτικής, επίκουρος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Γεώργιος Κ. Φίλης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης και ο συγγραφέας, Μανώλης Κοττάκης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ενώ θα συντονίσει ο πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Δες επίσης

Το   ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης στο  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Βόλου για το έργο  «Άννα Καρένινα»!

Το   ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Ρούμελης   ταξιδεύει  και συναντάει  το   ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Βόλου!   Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2026, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *